معماری خانه حیوانات در باغ وحش | معماران Hascher Jehle Architektur
معماران: Hascher Jehle Architektur
موقعیت مکانی: Stuttgart, Germany
تیم طراحی : Johannes Raible, Moritz Müller-Werther
مساحت: ۳۱۵۴٫۰ sqm
سال اجرای پروژه: ۲۰۱۳
مدیر پروژه: Ralf Mittmann, Jens Riepen, Johannes Raible
عکاسان: Svenja Bockhop, Hugo Jehle
از زبان معماران : کاراکتر شبه-پارک باغ وحش Wilhelma حفظ شده است و همچنان به طور مداوم در جای جای طراحی در حال ادامه است. کانسپت مفهومی طراحی ، از مناظر این باغ وحش برگرفته شده است ، از دو تم برتر به نام crest و forest که به معنی قله و جنگل می باشد.
“قله” : محوطه رقابت به دو منطقه متفاوت تفکیک شده است ؛ این انفصال همچنین باعث می شود که حصارها با حد فاصله ای از یکدیگر گسترش یابند. علاوه بر این قله (نقطه اوج در طراحی ) طبق حاشیه شهری تطابق پیدا کرده است. بنابراین ، این خود به عنوان یک بخش تماشایی در نظر گرفته می شود شود تا اینکه به عنوان جایگاهی که ترجیحا در مضمون مناسب سایت قرار گرفته باشد به نظر بیاید. ساختمان و بخش های سبز به یکدیگر متصل شده است و بسیار جالب است که ساختمان به عنوان بخشی از توپوگرافی خود سایت به نظر می آید. این کانسپت یک حاشیه شهری ساخته شده به Wilhelma به عنوان بخشی از پارک Rosensteinpark توانسته است به آن حیاتی دوباره ببخشد.
“جنگل” :
جنگل ایده اصلی سازهای فولادی سقفی حصارهای بیرونی بوده است چرا که به جهت ایجاد یک جنگل مصنوعی لازم بوده است. یک سازه استاتیک برای اینکه نقش میله های مخصوص بازی حیوان را برای بنوبوها ( نوعی گونه از میمون ) را عمل کند.این نقض مهمی در اینکه بازددیکنندگان هنگام بازدید از حیوانات حس این را تجربه کنند که مقابل یک جنگل قرار دارند. بسیاری از ویژگی های مختص حیوان ( بنوبو) برای امکان بالارفتن مانند ظاهر گیاه لایانا ( یک گیاه چوبی که به درختان آویزان می گردد و در مناطق گرمسیری یافت می شود) یافت می شود که از طریق طناب ها به سبکه های فولادی سازه ای اجرا شده در فضا موجود است.
انباری از درختان در منطقه جنوبی رقابت حفظ شده است. در عین حال که به عنوان یک پناهگاهی از نور خورشید نیز عمل میکند . تنها مناطق کمی لازم است که با سازه های پوسته ای یا چادری پوشش داده سوند. علاوه بر این به عنوان محافظ در برابر بارا شدید نیز عملکرد خود را دارند.
منبع: پویانو