طراحی داخلی و آنچه یک طراح داخلی باید بداند
چگونه یک طراح داخلی بشویم؟
طراحان داخلی نیازمند آن هستند که ، خلاق ، هنرمند و دارای قوه تصور قوی باشند. همچنین ، لازم است که منظم ، سازمان یافته ، مهارت کسب و کار یا تجارت با مردم را دارا باشند. آنها با ترکیب قوه بصری زیبایی شناسی با مهارت های تجربی و دانش طراحی داخلی ، در توسعه و اندیشه راه حل های طراحی برای مشتریان خود هستند به نوعی که از نظر زیبایی جذاب ، از نظر فنی پیچیده و حرفه ای و از نظر عملی رضایت بخش واقع شود.
محدوده طراحی تخصصی
طراحان در طیف گسترده ای از مکان ها کار می کنند ، این مکان ها از قبیل تجاری ، اداری ، مسکونی ، خدماتی و غیره می تواند باشد. نظرسنجی ها و تحقیقات نشان می دهد که عمدتا ، اکثر طراحان بخشی از زمان خود را در طراحی فضاهایی با دسته کاربری تجاری و مسکونی مشغول به کار هستند ، در حالی که همواره تمایل دارند در طراحی از این دسته به دسته دیگری تغییر گرایش شغلی داشته باشند.
از آنجایی که طراحان تجاری باید در مورد نیازهای کسب و کار مشتریان خود آگاه باشد ، بیشتر تمرکز آنها بر اهمیت ویژگی های طراحی می باشد ، از قبیل چگونه طرحی را ارائه بدهند که میزان خوشامدگویی و دعوت کنندگی ارباب رجوع به فضای داخلی را به همراه داشته باشد و یا برای مثال طراحی برای فضاهای مراقبت و سلامتی ویژگی های مراجعه کنندگان را باید به دقت در نظر داشته باشد تا هدف کارفرما تامین شود.
البته برخی از طراحان داخلی نیز هستند که به صورت خاص بر روی طراحی رستوران ، طراحی آشپزخانه ها و یا سرویس بهداشتی کار می کنند. در سرتاسر جهان طراحانی نیز وجود دارند که به صورت بسیار تخصصی در یک فیلد ، مانند طراحی داخلی فضای هواپیما ، یا قایق های تفریحی مشغول به کار هستند ، همچنین برخی از آن ها نیز در زمینه حفظ آثار تاریخی و مرمت ابنیه کار می کنند.
مهارت های لازم برای کسب موفقیت یک طراح داخلی
به عنوان یک حرفه تخصصی ، آینده شغلی طراحان داخلی به توانایی خود در جلب رضایت مشتریان بستگی دارد. بنابراین لازم است طراح داخلی سه مهارت هنری – فنی ، مهارت فردی و مهارت مدیریتی را به خوبی دارا باشد.
۱- طراحی داخلی باید بداند که چطور برنامه ریزی فضایی را انجام دهد و چگونه به ارائه طرح تصویری بپردازد ، به طوری که قادر باشد آنجه که مد نظرش است را به کارفرما انتقال دهد. آنها همچنین باید در مورد متریال و محصولات موجود و جدید آگاهی داشته باشند تا در تزیین و مبله کردن فضای داخلی به کار برده شود ، و البته در رابطه با ترکیب و تعامل تکستچر ( بافت) ، رنگ ، نور ، و فاکتور های دیگر دانش کافی را داشته باشند تا به فضا حس و ظاهر خاص خود را عطا کنند. به علاوه ، آنها باید الزمات ساختاری طرح خود ، مسائل امنیتی و بهداشتی ، کد های اتفاعی ساختمانی ، و بسیاری از جنبه های فنی دیگر را درک کنند.
۲- طراحان باید بتوانند به راحتی با افراد مختلف دیدار و برخورد داشته باشند. باید قادر باشند به وضوح و به طور موثر ارتباط لازم را برقرار کنند و یک شنونده موثر نیز باشند. چرا که آنها اغلب با معماران ، پیمانکاران ، و دیگر دست اندرکاران ساختمانی در حال کار هستند. دیزاینر ها لازم است هم تیم لیدر خوبی باشند و هم بازیکن خوبی باشند. آنها باید توانایی مذاکره و میانجیگری در صورت نیاز به حل و فصل مشکلات را داشته باشند.
۳- طراحان باید زمان کافی برای مدیریت پروژه خود را داشته باشند چرا که اغلب آنها به طور همزمان در بیش از یک پروژه جهت تحویل به کارفرما مشغول به کار هستند، در حالی که به دنبال دستیابی به پروژه های جدید نیز می باشند. اهمیت توانایی آنها جهت توسعه کسب و کار و اجرای آن به منظور پیشرفت و حفظ تجربه های بدست آمده حایز اهمیت است. آنها باید بدانند که چگونه حرفه ای بودن خود را به کارفرما نشان بدهند و با ارائه طرح های قانع کننده و توجیهی رابطه خوبی با مشتری حفظ نمایند.
به گزارش کتاب چشم انداز آمار شغلی اداره کار ایالات متحده ، از هر ۱۰ نفر از طراحان داخلی به طور خود اشتغالی کار می کنند (۴ برابر بیشتر از شغل های حرفه ای مرتبط) ، اجرت و دستمزد ۲ نفر ازهر ۱۰ نفر مربوط به خدمات تخصصی طراحی داخلی می باشد. یک نفر در شرکت های خدمات معماری و معماری منظر کار می کند. سایر طراحان داخلی در فروشگاه های وسایل منزل و مبلمان ، متریال های ساختمانی و وسایل خانه ، شرکت های اجرای ساختمانی به ارائه خدمات طراحی می پردازند. بسیاری از طراحان داخلی به صورت کار آزاد علاوه بر شغل دارای حقوق ثابت خود در رشته یا فیلدی دیگر مشغول به کار هستند.
منبع : پویانو