دکوراسیون و معماری داخلی

دکوراسیون و معماری داخلی

دکوراسیون و معماری داخلی

دکوراسیون و معماری داخلی

۴ مطلب در خرداد ۱۳۹۶ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

اصول طراحی دکوراسیون منزل به سبک ژاپنی

دکوراسیون منزل به سبک ژاپنی ؛ خانه های ژاپنی سمبل سادگی، آرامش و انرژی مثبت هستند. همین ویژگی هاست که آن ها را به فضاهای دلپذیر و مطلوب جهت داشتن یک زندگی آرام و دور از هیاهو تبدیل می کند. اگر شما هم طرفدار خانه های ژاپنی و آرامش خاصی که در فضای آن ها موج می زند، هستید شاید بد نباشد با اصول طراحی یک خانه به سبک ژاپنی آشنا شوید. استفاده از این اصول می تواند شما را در ایجاد یک فضای مشابه به خانه های ژاپنی همراهی کرده و در نهایت آرامش را در محیط زندگی تان به ارمغان بیاورد.

برای آشنایی با اصول طراحی دکوراسیون منزل به سبک ژاپنی با پویانو همراه باشید.

استفاده از نور طبیعی

یکی از اولین الزامات طراحی یک فضا به سبک ژاپنی، استفاده از نور طبیعی است. خانه های ژاپنی عموما دارای پنجره های بزرگ، یکپارچه و سرتاسری بوده که حالت کشویی دارند و قابلیت باز شدن را نیز دارا هستند. این پنجره ها فضای خانه را از نور طبیعی پر کرده و انرژی و فواید نور خورشید را در تمام فضا منعکس می کنند. از آن جا که ژاپنی ها به اهمیت حضور انرژی مثبت در فضای زندگی خود بسیار پایبند هستند، استفاده از نور طبیعی برای ایجاد روشنایی در فضا را جزو اصول اساسی طراحی خانه های خود منظور می کنند. اگر می خواهید یک خانه به سبک ژاپنی داشته باشید، اولین قدمی که باید بردارید، دعوت نور خورشید به فضای منزلتان است.

به کار بردن رنگ سفید

دومین کاری که می توانید جهت طراحی یک فضا به سبک ژاپنی انجام دهید، استفاده از رنگ سفید در دیواره های محیطی است که مد نظر دارید. رنگ سفید و روشن، به وجود آورنده خصوصیات مینیمال در یک فضا هستند که جزو ویژگی های سبک ژاپنی به شمار می رود. رنگ سفید یک رنگ آرامش بخش است که در طراحی بسیاری از خانه های ژاپنی مورد استفاده قرار می گیرد. با به کار گیری این رنگ در کنار استفاده از نور طبیعی، فضا از انرژی روح افزا آکنده شده و آرامش در محیط به جریان در خواهد آمد.

نصب درب کشویی

همان طور که احتمالا خودتان هم پیش از این متوجه شده اید، یکی از خصوصیات ثابت خانه های ژاپنی استفاده از درهای کشویی در طراحی فضای آن هاست. شما در یک خانه ژاپنی به ندرت با دری رو به رو می شوید که از نوع کشویی نباشد. درهای کشویی به عنوان عناصر طراحی دکوراسیون به سبک ژاپنی شناخته می شوند. علت استفاده از این نوع درها در خانه های ژاپنی، در اختیار گذاشتن فضای کافی با توجه به محدوده کوچک خانه ها می باشد. درهای کشویی با قابلیت حرکت به صورت افقی، نسبت به سایر درها به مراتب فضای بیشتری در اختیار خواهند گذاشت و از این نظر در طراحی ایده آل هستند. این درهای کشویی عموما نور را از خود عبور داده و از این طریق به روشنایی فضا نیز کمک می کنند.

ایجاد فضای نشیمن و پذیرایی روی زمین

ژاپنی ها علاقه زیادی به نشستن روی سطح زمین دارند. آن ها عموما نشستن در یک ارتفاع کم به دور میزهای پایه کوتاه را به حالات دیگر نشیمن ترجیح می دهند و همین موضوع سبب شده است که در اکثر فضاهای نشیمن منظور شده در طراحی داخلی خانه های ژاپنی، یک میز پایه کوتاه روی زمین قرار داده شود و فضای اطراف آن به عنوان نشیمن مورد استفاده قرار گیرد. شما می توانید از چند سکو یا کوسن مخصوص برای راحت تر بودن در این حالت نشیمن استفاده کنید.

تلفیق فضای داخلی و خارجی

یکی دیگر از نکاتی که دکوراسیون خانه های ژاپنی را شکل می دهد، تلفیق فضای داخلی با محیط بیرون است. ژاپنی ها علاقه زیادی به تلفیق فضای زندگی خود با محیط بیرونی دارند و از این رو بسیاری از قسمت های خانه را در ترکیب با محیط بیرونی طراحی می کنند. استفاده از پنجره های بزرگ و یا درهای کشویی که رو به فضای سبز یا حیاط خانه باز می شود، می تواند تلفیق این دو فضا را ممکن ساخته و یکی از مهم ترین فاکتورهای ایجاد سبک ژاپنی در فضا را به اجرا دربیاورد.

ایجاد فضای سبز داخلی

فضای سبز می تواند با استفاده از قرار دادن گلدان در محیط و یا طراحی یک حیاط خلوت یا تراس کوچک در نزدیکی فضای مد نظر، به داخل خانه نیز راه پیدا کند. در سبک ژاپنی، طبیعت و عناصر طبیعی از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و از این رو همواره در طراحی داخلی مورد توجه واقع می شوند. ژاپنی ها گیاهان را به مانند جزئی از فضای زندگی خود شناخته و همیشه از فضای سبز در محیط زندگی خود بهره مند می شوند. استفاده از گیاهان می تواند باعث ایجاد حس طراوت و جریان یافتن انرژی مثبت در فضا شود که جزو معیارهای طراحی داخلی ژاپنی به شمار می آید.

به کارگیری بامبو در طراحی

بامبو از دیگر عناصری است که می تواند به خانه شما یک حال و هوای ژاپنی بدهد. بامبوها که از دل طبیعت به دست آمده اند، یک انتخاب خوب برای طراحی فضا به سبک ژاپنی هستند. از بامبوها می توان به عنوان حائل در مرز بین دو فضا استفاده کرد و به این شکل دو قسمت مد نظر را به راحتی و در کمال زیبایی از یکدیگر جدا ساخت. به عبارت دیگر، بامبوها می توانند با به کار گرفته شدن به شکل یک مجموعه منظم و متوالی، پارتیشن های محل زندگی شما را به وجود بیاورند. با استفاده از بامبوها در نقش تشکیل دهنده های پارتیسن، شما حس طبیعت را به فضای خانه خود می آورید که از ویژگی های سبک ژاپنی به شمار می رود.

وجود وان در حمام

یک خانه با دکوراسیون ژاپنی، بدون در نظر گرفتن یک وان در فضای حمام کامل نخواهد بود. ژاپنی ها وان را به عنوان یکی از اجزای ثابت حمام های خود در نظر گرفته و همیشه از آن در طراحی این فضا استفاده می کنند. اگر این سوال برای شما پیش آمده که چرا وجود وان در یک خانه با سبک ژاپنی تا این حد اهمیت دارد، باید بدانید که پاسخ شما در اهمیت به کارگیری خصوصیات عنصری به نام آب است. آب نیز جزو عناصری از طبیعت به شمار رفته که ژاپنی ها در طراحی از آن بهره می گیرند. آب موجب ایجاد آرامش در فضا شده و از این رو جزو معیارهای طراحی یک فضای ژاپنی به حساب می آید. وان ها امکان استفاده از این خصوصیات آب را در اختیار شما می گذارند و به همین جهت در نظر گرفتن آن ها در فضای حمام می تواند به قوی تر شدن حس یک خانه ژاپنی در محل زندگی شما کمک نماید.

در نظر گرفتن فضای خالی

از دیگر نکاتی که باید در حین طراحی یک فضا به سبک ژاپنی مد نظر داشته و به آن توجه نشان دهید، در نظر گرفتن فضای خالی به اندازه کافی است. خانه های ژاپنی مقدار زیادی فضای خالی در طرح خود داشته و ابدا شلوغ و آشفته به نظر نمی رسند. اگر می خواهید یک خانه ژاپنی طراحی کنید، باید فکر داشتن وسایل زیاد و پر کردن قسمت های مختلف منزل با آن ها را از سر خود بیرون کرده و به دنیال ایجاد بیشترین فضای خالی ممکن در محیط باشید. یک خانه به سبک ژاپنی، دارای محل هایی است که در آن ها ابدا چیزی به چشم نمی خورد جز یک فضای خالی و دست نخورده که محیط را خلوت و بزرگتر نشان می دهد.

حفظ سادگی در طراحی فضا

دکوراسیون منزل به سبک ژاپنی ؛ این اصل که به نوعی با نکته قبل نیز در ارتباط است، بر ساده نگه داشتن فضا تا حد ممکن تاکید دارد. یک فضا زمانی به سبک ژاپنی در خواهد آمد که ساده، بی آلایش و بدون به کار گیری جزییات اضافه طراحی شود. علت این که خانه ژاپنی ها تا این حد آرامش بخش است، به همین اصل بر می گردد. یک خانه برای داشتن آرامش، نیازمند داشتن یک فضای خلوت، تمیز و به دور از هر گونه شلوغی، آشفتگی و پرداخت های اضافه است. این یعنی شما باید همه قسمت های دکور خود را در ساده ترین حالت ممکن و با حفظ اصل دوری از تجملات طراحی کنید.

به کارگیری این نکات به شما کمک خواهد کرد فضای منزل خود را با استفاده از خصوصیات بارز معماری ژاپنی به آرامش مطلوب برسانید و از محیط زندگی خود لذت ببرید.

دکوراسیون منزل به سبک ژاپنی

 

 

دکوراسیون منزل به سبک ژاپنی

منبع: پویانو

  • سمانه عزیزی
  • ۰
  • ۰

کاغذ دیواری جنسیس GENESIS


تماس بگینظرات (0)

کاغذ دیواری جنسیس GENESIS

کاغذ دیواری جنسیس GENESIS یک آلبوم زیبا در رنگ های مختلف با طرح شنی می باشد. این آلبوم که از سری آلبوم های روستر می باشد مناسب برای ست شدن با کاغذدیواری های طرح دار در همان تم رنگی می باشد. البته این کاغذدیواری می تواند به صورت تنها نیز مورد توجه قرار گیرد و فضایی شیک و  تاثیرگذار ایجاد می کند. کاغذ دیواری جنسیس دارای ماندگاری بالا در مقابل نور آفتاب است  و قابل شستشو است.

کاربرد کاغذدیواری جنسیس

کاغذ دیواری جنسیس می تواند برای تمامی فضاها با توجه به نوع دکوراسیون مورد استفاده قرار گیرد.

GENESIS WALLPAPER

طرح: کاغذدیواری طرح شنی

کاربرد: پذیرایی ، اتاق نشیمن ، اتاق خواب

نوع کاغذدیواری: کاغذدیواری قابل شست وشو

سطح پوشش کاغذدیواری: ۵٫۳۰  متر مربع

عرض کاغذدیواری: ۵۳ سانتیمتر

طول کاغذدیواری: ۱۰ متر

منبع : پویانو

  • سمانه عزیزی
  • ۰
  • ۰

کاغذ دیواری اپال آیدی دکور OPAL

کاغذ دیواری اپال آیدی دکور OPAL

OPAL WALLPAPER

طرح: کاغذدیواری طرح گل ، طرح ساده

کاربرد: اتاق پذیرایی ، اتاق نشیمن ، اتاق خواب

نوع کاغذدیواری: کاغذدیواری قابل شست وشو

سطح پوشش کاغذدیواری: ۵٫۳۰  متر مربع

عرض کاغذدیواری: ۵۳ سانتیمتر

جنس : Vinyl P.V.C

قابلیت شستشو : 100%


تماس بگیرید

  • سمانه عزیزی
  • ۰
  • ۰

۳۰ نمونه بی‌نظیر از اتاق‌های پذیرایی سیاه و سفید

اتاق‌های پذیرایی سیاه و سفید ؛ دکوراسیون سیاه و سفید فضا را شیک، رسمی و مدرن نشان می‌دهد. استفاده از ترکیب سیاه و سفید در دکوراسیون منزل در واقع استفاده از الگوی رنگی آکروماتیک است. الگوی رنگی آکروماتیک یا تک‌رنگی به معنی استفاده از رنگ های خنثی گرم  یا سرد در دکوراسیون داخلی منزل است. هرچند از معایب این الگوی رنگی به خسته‌کننده و تکراری شدن آن اشاره می‌کنند، اما اگر از رنگ‌ها و چیدمان درستی استفاده کنید، یک دکوراسیون سیاه و سفید زیبا و خیره‌کننده خواهید داشت. در ادامه به بررسی نمونه‌های بی‌نقصی از ترکیب دو رنگ سیاه و سفید در فضای نشیمن می‌پردازیم.

 

این اتاق نشیمن یک نمونه عالی از ترکیب صحیح سیاه و سفید است. دیوارهای سفید ساده با مبلمانی تمام مشکی یک ترکیب جذاب و دیدنی را به وجود آورده است. استفاده از طرح‌های هندسی ساده سیاه و سفید برای قالیچه و کوسن‌ها، کمی از سادگی فضا کاسته و تعادل بصری را در فضای نشیمن ایجاد کرده است. وجود یک آشپزخانه تماما مشکی و در  بالای آن کتابخانه‌ای مشکی در طبقه دوم، چشم هر بیننده‌ای را به سقف جلب می‌کند و این باعث می‌شود فضای خانه بزرگ‌تر به نظر برسد.

 

هرچند ترکیب سیاه و سفید از شاخصه‌های سبک مدرن است، اما علاقه‌مندان به سبک‌های کلاسیک هم می‌توانند از آن بهره ببرند. استفاده از گچ‌بری‌ها و تزیینات خاص سبک‌های کلاسیک در دیوارها و سقف این اتاق نشیمن، در ترکیب با یک لوستر بزرگ و لوکس، فضایی کلاسیک را تداعی می‌کند. حال آنکه رنگ یکپارچه سفید این تریینات و لوستر در ترکیب با مبلمان کاملا مدرن، یک فضای ترکیبی را به وجود آورده است. ترکیبی که اصالت سبک کلاسیک و سادگی سبک مدرن را با خود به همراه دارد.

 

هرچند این آپارتمان برای داشتن دیوارهای تیره، کوچک به نظر می‌رسد، اما طراح این خانه با انتخاب دیوار مناسب برای رنگ سیاه، این مشکل را حل کرده است. رنگ کردن دیواری که در پرنورترین قسمت خانه قرار دارد به رنگ مشکی، در ترکیب با  یک تابلوی مناسب سیاه و سفید، نه تنها فضا را کوچک‌تر نشان نمی‌دهد، بلکه یک نشیمن دنج و آرام را برای استراحت و گپ و گفت عصرانه ایجاد کرده است. وجود یک گلخانه کوچک در این فضا، طراوات طبیعت را به این خانه آورده است.

 

طراح این خانه، برای بزرگ‌تر نشان دادن فضای نشیمن در عین ساده و مینیمال بودن فضا راهکار جالبی را اتخاذ کرده است. استفاده از یک دیوار کاذب چند منظوره، که نقش میز،کتابخانه و پارتیشن را همزمان بر عهده دارد، با خطوط افقی سفید، فضای اتاق نشیمن را بزرگ‌تر نشان داده است. استفاده از یک کاناپه مشکی و چند وسیله دکوری مشکی فضا را کمی متعادل کرده است. با حضور یک فرش ساده و مدرن خاکستری رنگ، کنتراست سفید و مشکی فضا تلطیف شده و اتاق نشیمنی را با تعادل بصری و هماهنگی کامل می‌بینیم.

 

اگر به سبک معاصر و هنری در دکوراسیون منزل علاقه‌مندید این اتاق نشیمن ایده‌آل شماست. فضای نشیمنی با دیوارهای سفید ساده که در ترکیب با مبلمان و المان‌های مدرن  مشکی و خاکستری نمونه بارز سبک معاصر در دکوراسیون داخلی است.

 

طرح‌های هندسی و آثار هنری مدرن، ویژگی‌های اصلی این نشیمن باشکوه‌اند. مبلمان سفید و مدرن در ترکیب با میزهایی با فرم‌های هندسی زیبا، فضای چشمگیری را به وجود آورده اند. وجود یک فرش پشمی نرم، کمی لطافت به فضا اضافه کرده است و حضور چند گلدان گل، طراوت را به این فضای کاملا مدرن آورده است.

 

این اتاق نشیمن به سبک اسکاندیناوی، مجموعه‌ای از تضادهاست. کنار هم قرار دادن المان‌های صنعتی و لوکس در کنار تضاد رنگی سیاه و سفید فضایی سرشار از کنتراست رنگ و متریال و سبک را به همراه آورده است. با این وجود، همه این المان‌های متضاد به زیبایی در کنار هم چیده شده اند و فضای دلنشین و زیبایی را به ارمغان آورده اند.

 

در این اتاق نشمین به جز رنگ‌های سیاه و سفید از رنگ خاکستری نیز استفاده شده است. استفاده از رنگ خاکستری در ترکیب با سیاه و سفید برای فضاهای کوچک‌تر مناسب است و فضا را بزرگ‌تر نشان می‌دهد. سنگ مرمر سیاه و سفیدی که روی دیوار کار شده است، فضای منحصر به فردی را ایجاد کرده است.

 

طراح این اتاق نشیمن تمرکز خود را روی طراحی یک فضای نشیمن بسیار روشن گذاشته است. دیوارها، پلکان و مبلمان سفید در ترکیب با اندکی رنگ سیاه، فضای نشیمنی سیاه و سفید و در عین حال روشن ایجاد کرده است. وجود کفپوش پارکت با تنالیته خاکستری گرم، فضا را گرم و متعادل ساخته است. شاید اگر کفپوش سیاه یا سفید برای این فضا انتخاب  می‌شد، تحمل کردن چنین فضایی غیر قابل تحمل می‌شد.

 

اگر اتاق نشیمن شما به چنین منظره‌ای ختم می‌شود، سعی نکنید با دکوراسیونی پیچیده با زیبایی آن رقابت کنید. آن را بپذیرید و دکوراسیونی را انتخاب کنید که مکمل آن باشد. در اینجا مدل و رنگ مبلمان طوری انتخاب شده است که جلوی دید و زیبایی منظره بیرون را نمی‌گیرد و به دیده شدن و زیبایی بیشتر فضای نشیمن کمک می‌کند. مبلمان و وسایلی ساده و با حداقل جزییات که در کنار زیبایی منظره رو به رو یک اتاق نشیمن رویایی را ساخته است.

 

زیبایی در سادگی است. هیچ چیز بدتر از استفاده بیش از حد از رنگ و متریال و وسایل بی ربط به یکدیگر در دکوراسیون داخلی نیست. طراحی این اتاق نشیمن به شما نشان می‌دهد که می‌توانید یک خانه شیک و زیبا داشته باشید و برای این کار به چیزهای زیادی نیاز ندارید.

 

وجود یک پنجره بزرگ در این اتاق نشیمن این امکان را به طراح داده است که از رنگ سیاه بیشتری در فضا استفاده کند. دیوارهای مشکی و ستون آجری مشکی در کنار مبلمان سیاه و سفید ترکیبی مدرن را ایجاد کرده است. کنده‌های چوب، پلکان چوبی و فرش مدرنی که با رنگ گرم در این فضا قرار گرفته اند، باعث شده اند فضای این اتاق نشیمن گرم و دلنشین باشد.

 

طراحی مینیمال با رنگ سیاه و سفید در آمیخته است. سبک مینیمال برای ایجاد یک دکوراسیون چشمگیر به عناصر زیادی نیاز ندارد. همانطور که در تصویر می‌بینید، با استفاده حداقلی از جزییات و مبلمان، این اتاق نشیمن، حال و هوای فضایی دلپذیر و مدرن به خود گرفته است.

 

اتاق نشیمنی که در تصویر می‌بینید یک اتاق نشیمن کاملا مدرن است. مدل لوستر‌هایی که در سقف نصب شده است در کنار طراحی کاملا مدرن و هندسی میزها، فضایی هنری و مدرن را ایجاد کرده است. تابلوی روی دیوار کمی رنگ به فضای سیاه و سفید نشیمن اضافه کرده است. هرچند کتاب‌های داخل کتابخانه کاملا مدرنی که در این فضا قرار دارند نیز رنگ‌های کمی به این فضای تک رنگ آورده اند.

 

کمتر پیش می‌آید که با انتخاب سادگی نتوانید دکوراسیونی زیبا داشته باشید. یک دیواره ساده مشکی براق که هم نقش دیوار جداکننده فضای نشیمن و پذیرایی است و هم تلویزیون روی آن نصب شده است در کنار دیوارها و مبلمان سفید ساده ترکیبی ساده و در عین حال جذاب را به وجود آورده است. نوع لامپ‌های سقفی و دیواری حال و هوای سبک صنعتی را به این فضای مینیمال و ساده آورده است.

 

طراح این اتاق نشیمن فوق مدرن، با انتخاب یک فرش هندسی و ساده در کنار نورپردازی‌های متفاوت و پرده‌های بسیار ساده و مدرن، فضای متفاوتی را با ترکیب دو رنگ سیاه و سفید خلق کرده است.

 

این اتاق نشیمن نمونه کامل یک دکوراسیون به سبک تضاد دراماتیک است. انتخاب مناسب رنگ سیاه روی دیوارها، نوعی جریان و حرکت را به فضای نشیمن بخشیده است. این حس در کنار انتخاب مبلمان مدرن و راحت، فضای دلنشینی برای استراحت و وقت گذارنی ایجاد کرده است.

 

شیشه، آینه و نور، سه عنصر کلیدی در طراحی این اتاق نشیمن زیبا هستند. با وجود خطوط شکسته و نوع ترکیب بندی رنگی، این اتاق نشیمن بسیار رسمی است. شاید برای یک دورهمی خانوادگی خیلی مناسب نباشد، اما برای جلسات رسمی و مهم یک انتخاب بی‌نظیر است.

 

انتخاب کاغذ دیواری سه بعدی در این اتاق نشیمن، به این فضا عمق بخشیده است. ترکیب فرم‌های منحنی با طرح کاملا شکسته کاغذ دیواری، باعث متعادل شدن فضا از نظر بصری شده است.

 

وقتی الگوی رنگی آکروماتیک را برای فضایی انتخاب می‌کنید، می‌توانید از یکی دو المان با رنگ دیگری برای ایجاد جذابیت بصری و نقطه کانونی در فضا استفاده کنید. طراح این اتاق نشیمن، با انتخاب رنگ طلایی و استفاده از آن در آینه و کوسن‌ها، فضایی لوکس و در عین حال خیره کننده به وجود آورده است.

 

ترکیب رنگی سیاه و سفید باعث می‌شود فضا جدی و رسمی به نظر برسد. استفاده از گیاهان سبز در هر فضایی حس زندگی را با خود به همراه می‌آورد. بنابراین اگر فکر می‌کنید اتاق نشیمن سیاه و سفید شما بیش از حد جدی و خشک به نظر می‌رسد، چند گلدان گیاه طبیعی را به خانه بیاورید، مطمئن باشید نتیجه کار شما را راضی خواهد کرد.

 

هدف اصلی از طراحی این فضا، ایجاد فضایی دنج و صمیمی در این آپارتمان کوچک است. این آپارتمان که به سبک اسکاندیناوی طراحی شده است، با انتخاب ترکیب رنگی مناسب، فضایی شیک و جذاب و در عین حال دنج و راحت تنها با دو رنگ سیاه و سفید ایجاد شده است.

 

طراحی داخلی خانه‌های نقشه‌باز با چالش‌های زیادی همراه است. خانه‌ای که اتاق‌های زیادی ندارد و شما باید یک فضای بزرگ بدون دیوار را با چند کاربری مختلف طراحی و جداسازی کنید. یکی از راهکارها انتخاب الگوی رنگی آکروماتیک است. با انتخاب نقاط کانونی مناسب برای جداسازی فضاها (مثل انتخاب لوسترهای مدرن چشمگیر برای فضای غذاخوری و تابلوهای هنری برای فضای نشیمن) می‌توانید فضاهایی جدا از هم و در عین حال هماهنگ با یکدیگر داشته باشید.

 

انتخاب رنگ مشکی برای کفپوش، فرش، مبلمان و اکسسوری‌های دیگر این خانه انتخاب هوشمندانه‌ای بوده است. چرا که با وجود دیوارهای سفید و چنین پنجره بزرگ و زیبایی، حتی اگر تمام وسایل خانه هم به رنگ مشکی انتخاب شوند فضا دلگیر و کم نور نخواهد شد.

 

مبلمان خاکستری در کنار دیوارهای سفید ساده ترکیب ساده و زیبایی را به وجود آورده است. اما وجود تابلوهایی به رنگ سیاه و سفید با کنتراست زیاد، در عین حال که تضادی در فضای نشیمن به وجود آورده است، به نقطه کانونی فضا تبدیل شده و یکپارچگی را به این اتاق نشیمن آورده است.

 

اتاق‌های پذیرایی سیاه و سفید ؛ دیوارهای آجری و کتابخانه فلزی، باعث شده این آپارتمان نقشه‌باز رنگ و بویی از سبک صنعتی به خود بگیرد. اما لوسترها و سایر وسایلی که با فرم‌های هندسی زیبا طراحی شده اند در کنار تابلوهای هنری روی دیوار، فضا را هنری و صمیمانه کرده است. این عناصر به ظاهر متضاد با انتخاب ترکیب رنگی سیاه و سفید به زیبایی در کنار هم قرار گرفته اند که نتیجه آن آپارتمانی شیک، مدرن و هنرمندانه شده است.

 

ترکیب رنگی و مبلمان این اتاق نشیمن بسیار ساده است، اما وجود یک اثر هنری خاص در اینجا باعث شده فضا وهم‌آلود به نظر برسد و این نقطه عطق این طراحی مینیمالیستی است.

 

تابلوها و آثار هنری این اتاق نشیمن، نکته کلیدی زیبایی این فضا است. ترکیب‌های  هنرمندانه سیاه و سفید تابلوها که با مبلمان و دیوارها همخوانی دارند باعث شده فضای این اتاق نشیمن پویا و پرانرژی به نظر برسد. میز تلویزیون چوبی به نقطه کانونی این ترکیب رنگی سیاه و سفید تبدیل شده است. وجود قاب پنجره‌ای که هوشمندانه فضای سبز بیرون را به داخل اتاق می‌آورد، این ترکیب زیبا را تکمیل کرده است.

 

یک صندلی مدرن و راحت برای مطالعه، مبلمانی با طراحی متفاوت، شومینه فوق مدرن و یک پنجره بزرگ سر تا سری، به این اتاق نشیمن سیاه سفید حال و هوایی لوکس و مدرن بخشیده است.

 

اتاق‌های پذیرایی سیاه و سفید

این اتاق نشیمن با طراحی منحصر به فردش، کاملا به رنگ سفید است. این فضای نشیمن سفید در کنار ناهارخوری و قسمت‌های دیگر منزل که به رنگ سیاه انتخاب شده‌اند، زیبایی خود نشان می‌دهد. اگر بخش‌های سیاه دکوراسیون این خانه در کنار این فضای نشیمن نبودند، تحمل کردن یک اتاق کاملا سفید برای هیچکسی امکان پذیر نبود، حتی اگر این فضا بسیار زیبا و با فرم‌های سه بعدی هنرمندانه طراحی شده باشد.

برگرفته از:  پویانو 

  • سمانه عزیزی